Rozhovor s inluencerkou @operenecholecs

Jednou z pacientov, ktorí sa rozhodli pre liečbu neviditeľným strojčekom starlynr je aj influencerka Saša alebo, ako ju poznáme zo sociálnych sietí, operenecholec.  Aj napriek tomu, že je len v prvej polovici liečby, už teraz sa môže pochváliť krajším a rovnejším úsmevom. Prečítajte si celý rozhovor a zistite, aké sú jej pocity a dojmy z doterajšej liečby. 


Saška, povedz nám v krátkosti niečo o sebe.
Som Saša z Bratislavy, ktorá si myslela, že ma krivý iba jeden zub, až kým som neprišla na úvodnú konzultáciu a zistila, že potrebujem narovnať celý chrup🤣


Prečo si sa rozhodla pre liečbu neviditeľným strojčekom? 
Nikdy som nemala úplne rovné zuby, ale za posledné roky som si všimla, že sa mi zuby ešte viac poposúvali a predný zub mi vyslovene trčal z niektorých uhlov. Začala som si to viac všímať, keďže sa venujem sociálnym sieťam a čo raz viac som sa na seba pozerala a vadilo mi to. Videla som výsledky s neviditeľným strojčekom a bola som tým nadšená.


Aké benefity strojčeka by si vyzdvihla?
Určite to, že ho absolútne nie je vidieť, zuby s ním vyzerajú ešte lepšie a belšie a hlavne !!!! Nežerem toľko blbostí 😂🙏🏻 Keďže sa mi ho nechce za každým vyťahovať.


Vieme, že prvé dni so strojčekom môžu byť náročnejšie a chce to pár dní zvyknúť si na „ niečo nové v ústach“. Ako sa ti s tvojim strojčekom starlynr žije a koľko ti trvalo kým si si naň zvykla?
Prvé dva – tri dni som z neho bola fakt nervózna, je to predsa len niečo plastové, čo máte zrazu v ústach. Predstava toho, že ho budem musieť mat 22 hodín denne bola pre mňa totálne skľučujúca, ale v priebehu týždňa som si naňho tak zvykla, že sa mi už párkrát stalo, že som si rozospatá ráno v kúpeľni začala umývať zuby aj s nim v ústach 😂A aktuálne som však neosvoja, keď ho nemám a mám pocit “holých” zubov, akoby mi niečo chýbalo.


Vidíš už na svojom úsmeve prvé výsledky? Lebo my rozhodne áno!
Áno vidím ! A to som len na piatej dlahe som z toho fakt v šoku, ale veľmi príjemnom. Teším sa!
 
Uvažuješ aj ty nad neviditeľným strojčekom a snívaš o krajšom úsmeve? Pridaj sa k našej hviezdnej komunite a objednaj sa na úvodnú konzultáciu už dnes. 

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

starlynr® thrilled to participate in Women In DSO® Empower and Grow Conference in Las Vegas

Las Vegas, March 6-8, 2024 - starlynr®, industry and global alliance partner in women in DSO, represented by the advisory board member Mira Moawad...

Empowering Dental Care: The Essential Role of Informed Consent in Clear Aligner Treatment

“Informed consent” are two words that you must be familiar with. If you're a dentist using starlynr® clear aligners in your practice, then you...

starlynr® Level 1 Training Webinar: Empowering General Practitioners in Clear Aligner Therapy

starlynr® Level 1 Training Webinar: Empowering General Practitioners in Clear Aligner Therapy starlynr® recently hosted an insightful Level 1 training webinar tailored for General Practitioners...