Zdravotné problémy, ktoré vyrieši Starlynr®

Krivý chrup nie je len estetickým problémom, ktorý vám bráni v úsmeve. Zlé postavenie zubov vám môže spôsobiť aj zdravotné problémy, ktoré  sa pri dlhodobom zanedbávaní môžu zhoršiť a v konečnom dôsledku vám predražiť aj samotnú liečbu.

Aké sú najčastejšie problémy, ktoré vám môže spôsobiť zlé postavenie zubov?

1.       Zlé  čistenie zubov – kvôli nesprávnemu postaveniu zubov sa kefka nedostane na všetky miesta a tie teda nie sú správne vyčistené. To môže viesť k častému usádzaniu zubného kameňa a ku väčšej kazovosti zubov.

2.       Bruxizmus (škrípanie zubov) je ďalším problémom spojeným so zlým postavením chrupu. Škrípanie zubov poškodzuje zubnú sklovinu a môže viesť až k úplnej strate zubu.

3.       Ak sa vám pri zavretí úst zuby nestretajú správne, môže vám to spôsobiť problémy pri žutí. Vy o tom možno ani neviete, no naši špecialisti to vedia posúdiť.

4.       Nesprávne postavenie zubov môže byť aj dôvodom bolesti a pukajúcich zvukov čeľustného kĺbu, teda pri otváraní a zatváraní úst.

5.       Medzery medzi zubami spôsobujú sykavku či šušlavú reč a asymetrie v postavení zubov sa odrazia aj na vašej tvári – spôsobujú asymetriu brady alebo nosa či celkovo rušivý profil tváre.

Nedovoľte, aby vám nedokonalosti úsmevu spôsobili vážnejšie problémy a objednajte sa na úvodnú konzultáciu zadarmo. Objednajte sa: https://starlynr.com/sk/candidate)

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

starlynr® Participates in the 14th Edition of the AREO International Congress 2024 in Brasov, Romania

https://www.youtube.com/watch?v=rJs78KbCqlA starlynr® proudly participated in the 14th edition of the AREO International Congress 2024, held at the K2 Hotel Alpin in Brasov, Romania. This prestigious...

Leading the Transition to Orthodontic Clear Aligners – Lebanon Launching Event

Beirut on  May 14th, starlynr® organized a workshop at Prodent, followed by a successful launch event at the Hilton Beirut Habtoor Grand. The event...

starlynr® and Prodent Visit Lebanese Universities to Introduce Orthodontic Clear Aligners

Beirut, Lebanon– On May 13th and 15th, starlynr® and Prodent conducted informative visits to several leading universities in Lebanon, including the Lebanese University (LU),...